Det skal være en oplevelse for vores gæster at besøge A Hereford Beefstouw. Det har været vores mål siden den første restaurant slog dørene op i 1971.
I dag består A Hereford Beefstouw kæden af restauranter i Danmark og 3 uden for landets grænser. Kæden er repræsenteret i Grønland og Australien (Adelaide og Melbourne). Restauranterne drives alle i samarbejde med Aage Damgaard ApS, som også ejer flere af restauranterne.
Læs mere om A Hereford Beefstouw
Bryggeriet er en blanding af et pænere værtshus og en uformel, men god restaurant med fokus på rigtig ølmad.
Gæsterne kan følge med i ølproduktionen på tætteste hold - og nyde den hjemmebryggede, skummende fadøl kun få meter fra de håndbankede kobberkedler. Begrebet mikrobryggeri var stort set ukendt i Danmark, da Bryggeriet Apollo slog dørene op i 1990. I dag driver vi tre brygværtshuse i Danmark.
Bryggeren laver øllet efter gamle håndværkstraditioner og med en god portion omsorg gennem hele processen.
BØF er Danmarks nye bøfrestaurant, og den ligger i små, hyggelige lokaler i det indre København. BØF åbnede i 2019, og idémanden er Lars Damgaard, som har stået i spidsen for A Hereford Beefstouw de sidste 32 år. Under én af sine rejser til A Hereford Beefstouw i Australien besøgte han en ny steakrestaurant i Sydney; her grillede man bøffer over åben ild og serverede al maden som delemåltider. Lars Damgaard blev vild med ideen og vidste med det samme, at det koncept måtte han videreudvikle og gøre endnu bedre til det danske marked. Og det gjorde han så. Han slog sig bl.a. sammen med Thomas Castberg og hver især har de sat helt deres eget præg på restauranten.
Hos BØF er nøgleordene; atmosfære, det sociale måltid, krogmodnet kød af allerbedste kvalitet, åben ild, masser af sæsonfriske grøntsager og kvalitetsvine fra hele verden. Kort sagt, så tror vi på en simpel og ligefrem tilgang til maden, hvor de gode råvarer får lov til at smage af, hvad de er.
Så når du bestiller en bøf hos BØF, deles kødet ved bordet. Det samme gælder for vores grøntsagstilbehør, som man i fællesskab bestiller og deler. Det skal være hyggeligt at sidde her og spise, og det har vi gjort vores til, at det bliver.